Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta de almendra
- 50 g de azúcar glas
- 60 g de almendra molida
- 10 g de clara de huevo
Stollen
- 200 g de pasas sin semillas
- 40 g de ron
- 100 g de almendras crudas sin piel
- 380 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 30 g de cacao puro en polvo
- ¼ de cucharadita de cardamomo molido
- 40 g de levadura prensada fresca
- 120 g de leche entera, a temperatura ambiente
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
- 50 g de naranja confitada en trozos
- 70 g de chocolate con leche en trozos pequeños
- 80 g de mantequilla fundida
- 50 g de azúcar glas
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1618 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 41.4 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 28.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel crujiente de manzana
1h 15min
Bizcocho invertido con ciruelas rojas
1 godz.
Tarta de nuez
1h 15min
Florentinos
1h 15min
Tarta de cerezas y albaricoques
1 godz.
Flan de ricota, cebolla y salvia
1 godz.
Compota de cebolla roja
2 godz. 10 min
Tarta de ciruelas
1h 5min
Manzanas a la barbacoa con queso y vainilla
35 min
Tarta rústica de frutas para dos
1 godz.
Tarta de Linz (Linzertorte)
1 godz.
Bombones de mazapán
1 godz.