Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Esponja con yema
- 20 g de agua templada
- 5 g de levadura prensada fresca
- 10 g de azúcar
- 60 g de harina de fuerza
- 1 yema de huevo a temperatura ambiente
Primer amasado
- 5 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharada de agua templada
- 40 g de harina de fuerza
- 10 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 huevo a temperatura ambiente
- 10 g de azúcar
- 10 g de melaza de cebada malteada (optioneel)
Segundo amasado
- 100 g de harina de fuerza
- 10 g de azúcar
- 1 huevo (a temperatura ambiente)
- 20 g de mantequilla a temperatura ambiente
Tercer amasado
- 200 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 90 g de azúcar
- 2 huevos (a temperatura ambiente)
- ½ cucharadita de sal
-
1
vaina de vainilla (solo las semillas)
of 1 cucharada de azúcar vainillado
Hojaldrado y formado
- 120 g de mantequilla fría (y algo más para engrasar)
- harina de fuerza para espolvorear
- mantequilla para engrasar los moldes
- 3 cucharadas de azúcar glas
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1236 kJ / 296 kcal
- Eiwitten
- 6.35 g
- Koolhydraten
- 37.15 g
- Vetten
- 13.53 g
- Vezels
- 1.23 g
Alternatieve recepten
Kugelhopf alsaciano
4 Std.
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3 Std.
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4 godz. 10 min
Lazos de brioche y hojaldre
4 Std. 20 Min
Panecillos bretzel
5h 30min
Brioche
8 Std.
Hojaldre rápido
2 Std.
Pan de leche
2h 20min
Panettone con chocolate y naranja
3 godz. 20 min
Panettone con nueces, arándanos y chocolate blanco
4 Std. 20 Min
Croissant de masa brioche hojaldrada
6h 40min
Panettone de avellanas y marron glacé
18h 10min