Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 370 g de harina de repostería
- 1 sobre de polvo de hornear
- 30 g de cacao puro en polvo (y algo más para espolvorear el molde)
- 1 pellizco de sal
- 190 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (y algo más para untar el molde)
- 270 g de azúcar
- 1 sobre de azúcar vainillado
- 3 huevos a temperatura ambiente
- 190 g de leche a temperatura ambiente
- 20 g de coñac
Decoración
- 25 g de clara de huevo
- 150 g de azúcar glas
- 3 - 4 gotas de zumo de limón
- 1 ramita de grosellas rojas
- 2 - 3 hojas de menta fresca
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1670 kJ / 399 kcal
- Eiwitten
- 6.15 g
- Koolhydraten
- 61.79 g
- Vetten
- 15.85 g
- Vezels
- 1.42 g
Alternatieve recepten
Bizcocho cuatro cuartos
1 Std. 40 Min
Tarta de fondant, crema de mantequilla y frutos rojos
17 Std.
Bundt cake de especias
2 Std.
Cremadillos
3sa 50 dk
Cake de limón con glaseado blanco
1 Std. 15 Min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Bizcocho genovés
1 godz. 50 min
Tarta Sacher
3 Std.
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 Std.
Tarta de limón y merengue
2 Std. 10 Min
Bizcocho triple de chocolate
2 godz. 20 min
Tarta de chocolate con toffee salado
2 Std. 40 Min