Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gremolata
- 2 trozos de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 1 diente de ajo
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 1 pellizco de romero seco desmenuzado u otras hierbas aromáticas
- ½ cucharadita de sal
- 4 pellizcos de pimienta negra recién molida
Ossobuco a la milanesa
- 4 rodajas de morcillo de ternera cortadas con el hueso (700 g)
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 1 cucharada de harina para rebozar
- 1 - 2 chalotas (30 g)
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 10 g de mantequilla
- 100 g de vino blanco seco
-
100
g de agua
of 100 g de caldo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1353 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 29.2 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 23.6 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Estofado de ternera con tortellini
1h
Ossobuco de ternera con risotto al azafrán (Cocción lenta)
4 Std. 15 Min
Conejo a la mostaza
50min
Conejo con aceitunas negras y alcaparras
50min
Conejo al estilo mediterráneo
45min
Conejo con hierbas y cúrcuma
50min
Gulash con cerveza
1h 10min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1h
Ternera con setas al brandy
45min
Conejo al cava
1h
Pollo a la cazadora
40min
Conejo a la cazadora
50min