Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 300 g de vino tinto
- 50 g de brandy
- 1 baya de enebro
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pollo en trozos (aprox. 1200 g)
- 50 g de dados de beicon ahumado
- 150 g de zanahoria (en rodajas de 5 mm)
- 100 g de cebollitas francesas
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de champiñones en cuartos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 4026 kJ / 962 kcal
- Eiwitten
- 63 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1h
Pollo con tomate y pimiento morrón
30 min
Costillas de cerdo agridulces
45 min
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45 min
Cordero al ajillo
1h
Estofado de ternera con tortellini
1h
Cordero al vino tinto
45 min
Pollo a la cazadora
40 min
Pollo con pimientos a la cerveza
30 min
Solomillo de cerdo con arroz, judías y brócoli
30 min
Cordero guisado con uvas blancas
1h
Costillas de cerdo al ajillo con arroz y zoodles
55 min