Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 300 g de vino tinto
- 50 g de brandy
- 1 baya de enebro
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pollo en trozos (aprox. 1200 g)
- 50 g de dados de beicon ahumado
- 150 g de zanahoria (en rodajas de 5 mm)
- 100 g de cebollitas francesas
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de champiñones en cuartos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 4026 kJ / 962 kcal
- Eiwitten
- 63 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo con pimientos a la cerveza
30 Min
Pollo con tomate y pimiento morrón
30 Min
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 Min
Estofado de cerdo y verduras al tomillo
30 Min
Solomillo de cerdo estofado con alcachofas para dos
30 Min
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45 Min
Pollo a la cazadora
40 Min
Pollo en salsa de vino tinto con champiñones
45 Min
Pollo a la cerveza negra
45 Min
Costillas al vino con arroz
1 Std.
Pollo al azafrán con champiñones
40 Min
Pollo a la cazadora (HESTAN CUE)
40 Min