Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ cucharadita de tomillo seco
- 80 g de mermelada de arándanos
- 100 g de vino de Madeira
- 1 cucharadita de salsa inglesa (p. ej. Perrins®)
- 15 g de mostaza de Dijon
- 20 g de extracto de buey (p. ej. Bovril®)
- 400 g de caldo de pollo
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 700 - 800 g de verduras variadas (zanahoria, puerro, brócoli, coliflor, calabacín, etc.) en rodajas, ramilletes o dados
- 20 g de kétchup
- 50 g de castañas cocidas peladas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 330 kJ / 79 kcal
- Eiwitten
- 1.39 g
- Koolhydraten
- 10.81 g
- Vetten
- 3.35 g
- Vezels
- 1.94 g
Alternatieve recepten
Pechugas de pollo rellenas, manzanas, batatas y salsa curry
1h 25min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12 godz. 30 min
Pimientos rellenos de carne con salsa de tomate al vermut
1 godz. 30 min
Sushi de arroz con leche
14h
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40min
Albóndigas con setas
35min
Rollitos de ternera rellenos de jamón y pepinillos con lombarda
2 godz.
Redondo de ternera asado con verduras
1 godz. 35 min
Redondo en costra de aromáticas con salsa de carne
1 godz. 40 min
Solomillo Wellington con puré de patata, zanahorias y salsa de vino dulce (MEATER)
2h 40min
Codillo asado con cerveza negra, chucrut y patatas
3 Std.
Solomillo Wellington
2 godz.