![Salsa de carne. Verduras al vapor Salsa de carne. Verduras al vapor](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8CC6613B-443F-465B-B6ED-4FA163DFCE72/Derivates/76EEC007-35BD-42CC-BB52-089CF5D9F9AD.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ cucharadita de tomillo seco
- 80 g de mermelada de arándanos
- 100 g de vino de Madeira
- 1 cucharadita de salsa inglesa (p. ej. Perrins®)
- 15 g de mostaza de Dijon
- 20 g de extracto de buey (p. ej. Bovril®)
- 400 g de caldo de pollo
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 700 - 800 g de verduras variadas (zanahoria, puerro, brócoli, coliflor, calabacín, etc.) en rodajas, ramilletes o dados
- 20 g de kétchup
- 50 g de castañas cocidas peladas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 330 kJ / 79 kcal
- Eiwitten
- 1.39 g
- Koolhydraten
- 10.81 g
- Vetten
- 3.35 g
- Vezels
- 1.94 g
Alternatieve recepten
Redondo de ternera asado con verduras
1h 35min
Salsa de limón para carnes blancas
5 Min
Solomillo de ternera en papillote con salsa de vermut
50 min
Rollitos de lechazo con reducción de Ribera del Duero (Castilla y León)
1 godz. 20 min
Salsa holandesa
15 min
Judías blancas con confit de pato (Cassoulet au confit de canard)
1 Std. 10 Min
Terrinas de foie trufado
74h
Solomillo Wellington
2 Std.
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1 Std. 50 Min
Faisán asado con hojaldre de arándanos y puré trufado de patata
1 godz. 30 min
Pechugas de pollo rellenas, manzanas, batatas y salsa curry
1h 25 min
Salsa de arándanos (Cranberry sauce)
1 godz.