Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g de agua
-
150
g de judías verdes frescas
of 150 g de judías verdes congeladas - 40 g de aceite de oliva
- 1 ramita de tomillo fresco
- 150 g de pimiento rojo cortado en tiras (1 cm)
- 150 g de pimiento amarillo cortado en tiras (1 cm)
- 40 - 50 g de zanahoria cortada en bastones (1 cm)
- 150 g de calabacín (con piel, sin semillas) cortado en bastones (1 cm)
- 100 g de cebolleta cortada en juliana
- 1 cucharada de azúcar
- 1 cucharadita de sal en escamas® Maldon®
- 1 pellizco de pimienta molida
- 30 g de vinagre balsámico
- 5 - 6 tomates cherry cortados por la mitad
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 412 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 7.2 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verduras rellenas
1 Std. 20 Min
Verduras de primavera al vapor con aliño de tahini
50 min
Acelgas con pollo y verduras para dos
30 min
Espaguetis de zanahoria con pesto de aguacate crudiveganos
15 Min
Verduras baby en escabeche de tomate
1h
Espaguetis de verduras con pesto de menta
45 min
Espinacas con patatas
30 min
Verduras escabechadas
12 Std. 30 Min
Frito mallorquín de verduras
1h
Ensalada de verduras guisadas
20 min
Broccolini crujiente con salsa de ajos
15 Min
Salteado de champiñones y calabacín con jamón
20 min