Apparaten en accessoires
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Voorbereiding. 15min
Totaal 10u. 55min
8 porties
Ingrediënten
-
gedroogd venkelzaad2 el
-
gedroogde chilivlokken naar smaak½ - 1 el
-
sinaasappel dunne stukjes, enkel de schil1
-
knoflookteentjes5
-
zout30 g
-
verse salieblaadjes6
-
witte wijn naar smaak30 - 60 g
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd1250 g
-
varkenslende750 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
46.6 g
Calorieën
2145 kJ /
515 kcal
Vetten
35.8 g
Koolhydraten
1.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Warme Smaak van de Herfst
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Geen beoordelingen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Geen beoordelingen
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Geen beoordelingen
Hummus
5min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Geen beoordelingen
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Pierogi met vlees
1u.
Sacher taart
3u.
Ossenstaart Shepherd's Pie
Geen beoordelingen