Apparaten en accessoires
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Voorbereiding. 15min
Totaal 10u. 55min
8 porties
Ingrediënten
-
gedroogd venkelzaad2 el
-
gedroogde chilivlokken naar smaak½ - 1 el
-
sinaasappel dunne stukjes, enkel de schil1
-
knoflookteentjes5
-
zout30 g
-
verse salieblaadjes6
-
witte wijn naar smaak30 - 60 g
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd1250 g
-
varkenslende750 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
46.6 g
Calorieën
2145 kJ /
515 kcal
Vetten
35.8 g
Koolhydraten
1.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Warme Smaak van de Herfst
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Pre-workout Dadel 'Snicker'
15min
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Geen beoordelingen
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Groente-Omeletten
30min
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Geen beoordelingen
Regenboog Veggie Pizza
Geen beoordelingen
Flammekuchen
Geen beoordelingen
Pierogi met vlees
1u.
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Geen beoordelingen
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Batbout met kaas
30min