Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sucrée
- 180 g de sucre en poudre
- 180 g de beurre froid, coupé en morceaux
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café d'extrait de vanille
La pâte à brioche
- 110 g de sucre en poudre
- le zeste d'une ½ orange non traitée
- 120 g de lait
- 130 g de beurre
- 1 c. à soupe de levure boulangère sèche (15 g)
- 1 œuf entier (60 g)
- 1 jaune d'œuf
- 400 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 pincée de sel
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1261 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croissant
16h
Brioche
8h
Croissants au chocolat
3h 35min
Préparation pour pain brioché canneberge-choco
15min
Petits pains "chiens"
3h
Bretzels sucrés
4 Std.
Choco-nougat
3h
Viennoiseries à la pâte d'amande et aux graines de potiron
2h 35 min
Pain au kamut et aux graines de lin
5h 15min
Kardemummabullar
5h
Sphère comme une orange sanguine
18 Std.
Eclairs choco-café
24 godz.