Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de biscuits secs, type Digestive
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 180 g de bonbons à la violette, type violettes de Toulouse
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 150 g de lait
- 200 g de fromage frais, type Philadelphia
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1960 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 32.4 g
- Vetten
- 34.1 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake à la vapeur
1sa 30 dk
Milkshake au caramel salé
25 Min
Mille-feuille de crêpes dentelle, sauce au caramel
12 Std.
Gâteau brigadier
2 Std. 30 Min
Crème glacée façon spaghetti
13 Std.
Liqueur aux boules de coco
3 Std. 15 Min
Tarte aux cassis meringuée
2 Std. 30 Min
Charlotte au pain de mie
2 Std. 30 Min
Puddings au caramel
1 Std. 5 Min
Gâteau au fromage, façon japonaise
1 Std. 5 Min
Entremets coco-passion-papaye
24h
Cheesecake polonais
1sa 30 dk