Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de biscuits secs, type Digestive
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 180 g de bonbons à la violette, type violettes de Toulouse
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 150 g de lait
- 200 g de fromage frais, type Philadelphia
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1960 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 32.4 g
- Vetten
- 34.1 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cupcakes à la framboise
1h
Gâteau magique au caramel au beurre salé
3h 15min
Gâteau vapeur glacé au chocolat
1h 30min
Liqueur aux boules de coco
3h 15min
Cupcakes trois couleurs
2h
Eclairs vanille-noix de coco
24u.
Gâteau de Pâques
13h
Cupcake mimosa
1h
Gâteau à la fraise
3h 35min
Gaufres-cookies aux noisettes
20min
Bonbon choco-ramel à la fleur de sel de Guérande (Eric Guérin)
24j 30 menit
Délice chocolat-coco
1h 30min