Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 125 g de sucre en poudre
- farine de blé, pour les moules
- 60 g d'amandes en poudre
- beurre, pour les moules
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
La garniture
- ½ gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 150 g d'eau
- 60 g de sucre de canne
- 600 g de fruits frais variés, coupés en morceaux
- 60 g de rhum
- 200 g de lait de coco
- 2 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- quelques feuilles de menthe fraîche
- 30 g de noix de coco râpée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2322 kJ / 555 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 53.9 g
- Vetten
- 30.1 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau un peu forêt-noire
45min
Tartelette aux fruits rouges
1h
Framboises sur biscuit moelleux à la rose
35 Min
Pain marocain
2 Std. 45 Min
Tartelettes aux poires caramélisées
2h 15min
Tarte aux fruits rouges et mascarpone
1h 30min
Kouign-amann aux bananes et à la vanille
3h 30min
Délice d'été pêche-abricot
4h
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3 godz. 45 min
Tartelette orange-pistache
1h
Crémeux aux noisettes
1h 45min
Crumble poires, caramel et petits Lu
45min