Empanadillas de poulpe

Empanadillas de poulpe

4.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
24 morceaux

Ingrediënten

La garniture
  • 600 g d'eau
  • 120 g d'oignon jaune
  • 2 feuilles de laurier déshydratées
  • 1800 - 2000 g de poulpe surgelé
  • 100 g de poivron rouge
  • 100 g de poivron vert
  • 50 g d'huile d'olive extra vierge
  • 1 c. à café de sel
  • 1 pincée de poivre noir moulu
  • 1 c. à café de paprika doux
  • 200 g de tomates concassées en conserve
  • 1 c. à soupe de persil frais haché
La pâte
  • 30 g de beurre doux
  • 5 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler
  • ½ c. à café de sel
  • 250 g de farine de blé
Paner et frire
  • 2 - 3 œufs battus
  • 500 g de chapelure
  • 500 d'huile de friture

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 morceau

Eiwitten 9 g
Calorieën 719 kJ / 172 kcal
Vetten 10 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...