Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture
- 600 g d'eau
- 120 g d'oignon jaune
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 1800 - 2000 g de poulpe surgelé
- 100 g de poivron rouge
- 100 g de poivron vert
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu
- 1 c. à café de paprika doux
- 200 g de tomates concassées en conserve
- 1 c. à soupe de persil frais, haché
La pâte
- 30 g de beurre doux
- 5 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- ½ c. à café de sel
- 250 g de farine de blé
Paner et frire
- 2 - 3 œufs, battus
- 500 g de chapelure
- 500 d'huile de friture
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 719 kJ / 172 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe au pistou
40min
Soldats de Pavie (beignets de morue rouge au poivron)
Geen beoordelingen
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3 Std. 30 Min
Timbales vapeur de riz gluant au porc
2 godz. 35 min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12 godz.
Eclairs à la tapenade et ratatouille
2 godz. 45 min
Ragoût de langouste
1h 35min
Tielle sétoise
3 Std. 30 Min
Rouille
10min
Sauce rouille
10min
Aïoli traditionnel
10min
Anchoïade
15min