Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 60 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 50 g Karotten, geschält, in Stücken
- 30 g Selleriestangen, in Stücken
- 1 rote Chilischote, getrocknet, halbiert, entkernt
- 50 g Olivenöl, etwas mehr zum Braten
- 2 Sardellenfilets, in Öl eingelegt, abgetropft
- 500 g Riesengarnelen, ungeschält
- 300 g Cocktailparadeiser, halbiert
- 50 g Tomatenmark
- 200 g Weißwein, trocken
- 200 g Wasser
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 1000 g Venusmuscheln (siehe Tipp), frisch, gesäubert
- 10 Scheiben Ciabatta
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2493 kJ / 596 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zandergulasch
45min
Shrimp Creole
40min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7 Std. 30 Min
Bouillabaisse
1h 25min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1h
Lachsforelle auf Salatbett mit Orangendressing
40min
Muscheln nach Seemannsart
30min
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Boef Stroganoff
50min
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2h 15min