Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Butter, kalt
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 120 g Lauch, in Ringen
- 300 g rote Paprika, in Stücken
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Weißwein, trocken
- 700 g Fischfond
- 3 TL Paprikapulver, edelsüß
- ¼ TL Paprikapulver, rosenscharf
- 30 g Tomatenmark
- 50 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Stücken (1-2 cm)
- 1 - 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 100 g Fenchel, in Streifen (2-3 mm), ohne Strunk
- 75 g Speckwürfel (am besten vom Mangalica)
- 2 - 3 Safranfäden
- 5 - 10 g Weinessig
- 600 - 700 g Fischfilets, ohne Haut (z. B. Wels, Zander, Hecht), in Stücken (4 cm)
- ¼ TL Salz (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2289 kJ / 547 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Koriander-Kardamomreis mit verlorenen Eiern
50min
Asiatisches Schmorfleisch
2h 30min
Marokkanische Hühnersuppe (Harira)
1h
Coq au vin
3 Std.
Bouillabaisse
1 Std. 25 Min
Saibling nach italienischer Art mit Paprikadip und Fenchelsalat
1h 40min
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2 godz.
Venusmuschelsuppe mit Riesengarnelen
1h
Zandergulasch
45 min
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1 godz. 5 min
Scharfe-Hühnersuppe
1h 15min