Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g perna de borrego s/ osso cortada em lençol
- 3 c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 2 folhas de salva fresca
- 20 g coentros
- 20 g salsa
- 20 g hortelã, só as folhas
- 6 dentes de alho
- 130 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 2 limões
- 90 g chalota
- 1000 g ervilhas
- 50 g vinho branco
- 200 g queijo mascarpone
- 20 g mostarda
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2208 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Migas de espargos
45 Min
Bebinca
1 godz.
Escalopes com alcachofra e molho de limão
45 Min
Rösti suíço - TM5
Brak ocen
Noodles salteados coreanos (Japchae) - TM6
Brak ocen
Frango e pastinaca com creme de limão
1 Std. 50 Min
Salmão à florentina
45 Min
Gelado de pastel de nata
8u. 30min
Rolos de alho-francês recheados com frango e noz
55min
Creme de espargos com parmesão
30 Min
Bisque de marisco
45 Min
Mousse de manjericão
4 Std.