Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g perna de borrego s/ osso cortada em lençol
- 3 c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 2 folhas de salva fresca
- 20 g coentros
- 20 g salsa
- 20 g hortelã, só as folhas
- 6 dentes de alho
- 130 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 2 limões
- 90 g chalota
- 1000 g ervilhas
- 50 g vinho branco
- 200 g queijo mascarpone
- 20 g mostarda
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2208 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bochechas de porco com batata e maçã assadas no forno
9 Std.
Azevias no forno com puré de aipo
1 Std.
Kofta de borrego com chutney de manga
2 godz. 10 min
Lombinhos de porco com crosta de pistácio e puré de couve-flor - TM5
2 Std. 30 Min
Pêssegos com molho de framboesa e gelado de baunilha
Geen beoordelingen
Creme de mandarina e panacota de amêndoa
4 Std. 45 Min
Bacalhau no pão gratinado
1 Std.
Lombo de porco recheado com maçã e frutos secos
1 Std. 35 Min
Abacate recheado com camarão e sapateira
5 Min
Molho barbecue com manga
40 Min
Pudim de maracujá
2 godz. 5 min
Bavaroise de morango
8h 5min