Rolo de borrego recheado e ervilhas
TM5 TM31 TM6

Rolo de borrego recheado e ervilhas

4.5 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1500 g perna de borrego s/ osso cortada em lençol
  • 3 c. chá de sal
  • Pimenta q.b.
  • 2 folhas de salva fresca
  • 20 g coentros
  • 20 g salsa
  • 20 g hortelã, só as folhas
  • 6 dentes de alho
  • 130 g azeite, mais q.b. p/ regar
  • 2 limões
  • 90 g chalota
  • 1000 g ervilhas
  • 50 g vinho branco
  • 200 g queijo mascarpone
  • 20 g mostarda

Voeding
per 1 dose
Calorieën
2208 kJ / 528 kcal
Eiwitten
42 g
Koolhydraten
13 g
Vetten
33 g
Vezels
7 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten