Rolo de borrego recheado e ervilhas

Rolo de borrego recheado e ervilhas

4.5 2 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
8 doses

Ingrediënten

  • perna de borrego s/ osso cortada em lençol
    1500 g
  • sal
    3 c. chá de
  • Pimenta q.b.
  • salva fresca
    2 folhas de
  • coentros
    20 g
  • salsa
    20 g
  • hortelã só as folhas
    20 g
  • alho
    6 dentes de
  • azeite mais q.b. p/ regar
    130 g
  • limões
    2
  • chalota
    90 g
  • ervilhas
    1000 g
  • vinho branco
    50 g
  • queijo mascarpone
    200 g
  • mostarda
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Eiwitten 42 g
Calorieën 2208 kJ / 528 kcal
Vetten 33 g
Vezels 7 g
Koolhydraten 13 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...