Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g de beurre
- 320 g de riz risotto, tout type (p. ex. Arborio)
- 400 g de tomates, épépinées, coupées en dés (2 cm)
- 1 c. à café de filaments de safran
- 1 c. à soupe de thym, séché
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 700 g d'eau
- 50 g de lardons
- 50 g de jambon, en tranches, coupé en lanières
- 300 g de viande de veau, sans nerf, sans os
- ¼ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 100 g de vin blanc, sec
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2440 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rösti bernois
40 Min
Émincé à la zurichoise
50 Min
Macaronis du chalet
45 Min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Papet vaudois
55 Min
Risotto aux épinards et asperges
40 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Soupe au vin de Soleure
1 Std.
Farfalle asperges, lardons et safran
35 Min
Curry thaï rapide au poulet
40 Min
Linguine saumon et vodka
20 Min
Spätzlis au fromage
1h 10min