Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 diente de ajo
- 200 g de carne picada mixta (cerdo y ternera)
- 1 huevo
- 50 g de pan rallado
- 2 ¼ cucharaditas de sal
- 250 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 300 g de patatas en trozos grandes
- 300 g de repollo en trozos pequeños
- 150 g de butifarra blanca
- 150 g de morcilla (butifarra negra)
- 1 puerro en trozos
- 1 tallo de apio en trozos
- 1 contramuslo de pollo, con piel y hueso
- 1 hueso de jamón pequeño
- 100 g de panceta de cerdo sin corteza
- 1500 - 2000 g de agua
- 100 - 150 g de pasta para sopa
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3845 kJ / 919 kcal
- Eiwitten
- 49.2 g
- Koolhydraten
- 61.2 g
- Vetten
- 53.2 g
- Vezels
- 12.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coca de recapte (Cataluña)
1h 15min
Bacalao con samfaina
1h
Trinxat de col
1h 15min
Coca de Sant Joan
1h
Albóndigas con sepia
1h 20min
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2 Std. 15 Min
Coca de Llavaneres
1h
Panellets
10 Std. 30 Min
Fideos con costilla y salchichas
50min
Canelones con ceps al foie
2 Std. 50 Min
Coca de llardons d'Olot
1h 30min
Esqueixada de bacalao
15 min