Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g d'oignon (1 oignon), coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 150 g de blanc de poireau (1 blanc), en rondelles
- 175 g de carottes (2 carottes), en petits cubes
- 175 g de courgettes (2 courgettes), en petits cubes
- 75 g de fenouil, en morceaux
- 1200 g d'eau
- 1 feuille de laurier
- 4 branches de thym frais
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de pâtes sèches (petites pâtes)
- 100 g d'haricots verts extra-fins, en tronçons
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 335 kJ / 80 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 1 g
Alternatieve recepten
Velouté de pois cassés et speck croustillant
4h 10min
Soupe de lentilles vertes
35min
Soupe de petit épeautre aux légumes et saucisse de morteau
1 Std. 50 Min
Soupe rustique
12 Std.
Soupe de haricots blancs
20min
Minestrone
45min
Soupe au pistou
1 Std. 25 Min
Soupe de pâtes
35min
Soupe complète haricots verts, lentilles corail, porc et épices
1h
Bouillon aux légumes, crozets et herbes
35min
Velouté de cresson à la brousse
35min
Minestrone de légumes verts
1h