Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g azeite
- 300 g vinho branco
- 4 dentes de alho
- 1 c. sopa de massa de pimentão
- ½ c. chá de pimentão doce
- 1 pitada de piripíri
- 1 pitada de sal
- 1000 g borrego limpo cortado em pedaços pequenos
- 1 folha de louro
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 30 g banha
- Voeding
- per 1 doses
- Calorieën
- 0 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Guisado dos reis
13h 10min
Ensopado de polvo à algarvia
1h 10 min
Favas guisadas
50 min
Frango na púcara
50 min
Caril de borrego
45min
Ensopado de borrego
1hod.
Guisado de vitela e legumes asturiano em slow cooking
2h 45min
Frango com cogumelos em vinho tinto
45min
Borrego mediterrânico
10 godz.
Coelho à caramela
13h
Frango na Púcara
1hod.
Borrego guisado com batatinha nova
55min