Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
P/ ralar
- 20 g queijo da Ilha
Massa
- 120 g água
-
10
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 230 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 40 g azeite
- 3 dentes de alho
- 120 g espinafres
- 200 g tomate maduro s/ sementes
- ½ c. chá de sal
- 1 ½ c. chá de orégãos
- 200 g alheira
- 4 ovos de codorniz
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1901.9 kJ / 454.6 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 19.3 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1151.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Piza de chouriço, mozarela e rúcula
55 min
Piza 4 estações
1h
Empadão de bacalhau com camarão e espinafres
1h 10min
Piza a metro
1h 10min
Piza Vénus
1h
Piza de tomate e mozarela com pesto
1h 10min
Polvo com molho de ervas
1h
Piza com base de curgete
2 Std. 10 Min
Piza afrodisíaca
1h
Puré de grão com filetes de linguado
24 Std.
Piza de Nápoles
50min
Piza de atum
1h 30 min