Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g água
- 2 c. chá de sal
- 50 g azeite, mais q.b. p/ fritar
- 150 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas
- 14 ovos
- 100 g couve-portuguesa cortada em pedaços
- 300 g posta de bacalhau demolhado
- 100 g grão-de-bico cozido escorrido
- 2 dentes de alho
- 10 g salsa, só as folhas
- 10 g coentros, só as folhas
- 1 pitada de pimenta
- 25 g pimento verde cortado em tiras
- 25 g pimento vermelho cortado em tiras
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1555 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadão de peixe
1h
Penne com atum e feijão-verde no forno
50min
Pescada com batatas ao vapor
40min
Meia-desfeita da avó Anica
35min
Tarte de bacalhau e brócolos
1h 10min
Tomatada de bacalhau
55min
Salada primavera
30min
Empadão de bacalhau
1h 10min
Salmão à portuguesa
45min
Bola de bacalhau
1h 30min
Salada de feijão-frade e bacalhau
30min
Bacalhau fresco a vapor com molho de azeite e limão
45min