Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g postas de bacalhau demolhado finas, s/ pele e s/ espinhas
- Farinha q.b. p/ panar
- Azeite q.b. p/ fritar
- 600 g tomate maduro cortado em pedaços
- 2 dentes de alho
- 20 g salsa
- 200 g cogumelos frescos laminados
- 40 g vinho do Porto
- Sal q.b.
- 1 pitada de pimenta
- 800 g batata cortada às rodelas grossas (1,5 cm de espessura aprox.)
- Pão ralado q.b.
- 2 ovos batidos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2605 kJ / 623 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalhau à Zé do Pipo
1h
Arroz de pato à Lafões
1 godz. 40 min
Arroz de pato árabe
1h 30 min
Spaghettini cozido em vinho tinto com carne guisada
9h
Borrego mediterrânico
10 Std.
Coxas de frango picantes em sous-vide com cenouras glaceadas
2h 50min
Coelho à transmontana
7 godz. 30 min
Bacalhau à moda de Braga
40 Min
Frango com molho de leitão
1h
Bacalhau gratinado com maionese
1h 20 min
Bacalhau à lagareiro com migas de couve e feijão
1h 10min
Arroz de polvo à espanhola
1h 30 min