Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g postas de bacalhau demolhado finas, s/ pele e s/ espinhas
- Farinha q.b. p/ panar
- Azeite q.b. p/ fritar
- 600 g tomate maduro cortado em pedaços
- 2 dentes de alho
- 20 g salsa
- 200 g cogumelos frescos laminados
- 40 g vinho do Porto
- Sal q.b.
- 1 pitada de pimenta
- 800 g batata cortada às rodelas grossas (1,5 cm de espessura aprox.)
- Pão ralado q.b.
- 2 ovos batidos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2605 kJ / 623 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalhau gratinado com maionese
1h 20min
Cassata de framboesa, natas e pêssego
7u.
Filetes de bacalhau no forno com molho de abóbora
40 Min
Empadão de coelho
Pas d’évaluation
Rosca mulata de Melgaço
1h 15 min
Frango com molho de gengibre
1h 20min
Caldeirada de marisco
40 Min
Bacalhau à lagareiro com migas de couve e feijão
1h 10 min
Coelho à transmontana
7 Std. 30 Min
Empadão de vitela com azeitonas
1h 40 min
Bacalhau à moda de Braga
40 Min
Bacalhau à Zé do Pipo
1h