Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g alperce seco
- 150 g pistácios s/ casca
- 10 pés de salsa
- 4 pés de tomilho, só as folhas
- 2 folhas de salva fresca
- 50 g sobras de pão cortado em pedaços
- 300 g maçã Granny Smith cortada em pedaços
- 50 g manteiga
- 30 g azeite
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 4 dentes de alho
- 3 c. chá de sal
- 8 maçãs reinetas pequenas s/ caroços
- 2000 g lombo de porco c/ courato e aberto em lençol p/ rechear
- Pimenta q.b.
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3276 kJ / 783 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 39 g
Alternatieve recepten
Perna de peru com puré de maçã
11h 30 min
Lombinhos de porco com frutos silvestres
11h
Peitos de frango com espumante e legumes gratinados
1h 5min
Lombo recheado com alperces com redução de vinho do Porto
14h 10 min
Frango com legumes e azeite de rosmaninho e manjericão
2 godz. 10 min
Lombo de porco recheado
1h 30min
Bife de atum com molho tártaro
20p
Perna de borrego com crosta de ervas e puré de couve-flor e pera
2h 5min
Lombo de porco com molho agridoce
13h
Molho barbecue com manga
40min
Frango agridoce com arroz
40min
Arroz persa
30p