Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 postas de bacalhau demolhado (500 g aprox.)
- 30 g poejo cortados em pedaços
- 2 ovos
- Azeite q.b p/ pincelar
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 4 dentes de alho
- 50 g azeite, mais q.b. p/ regar e pincelar
- 1 c. chá de colorau
- 60 g farinha
- 1000 g água
- 1 pitada de sal
- 1 folha de louro, fresca
- 2 c. chá de vinagre (optioneel)
- 2 fatias de pão alentejano
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1606.7 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 32.3 g
- Koolhydraten
- 25.4 g
- Vetten
- 16.4 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 2971.1 mg
Alternatieve recepten
Sopa de cação
40 λεπτ.
Sopa de beldroegas e tomate
50 min
Sela de borrego com migas de espargos
9 Std. 25 Min
Favas guisadas
50 min
Xarém de conquilhas
3h
Tomatada de bacalhau bragançana
35 λεπτ.
Choquinhos à Bulhão Pato
30 λεπτ.
Ensopado de borrego
1hod.
Fricassé de lulas
40 λεπτ.
Canja de maruca
35 λεπτ.
Salada de ovas
40 λεπτ.
Bêbedos e borrachões
1hod.