Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 postas de bacalhau demolhado (500 g aprox.)
- 30 g poejo cortados em pedaços
- 2 ovos
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 4 dentes de alho
- 50 g azeite, mais q.b. p/ regar e pincelar
- 1 c. chá de colorau
- 1000 g água
- 1 pitada de sal
- 60 g farinha
- 1 folha de louro, fresca
- 2 c. chá de vinagre (optioneel)
- 2 fatias de pão alentejano
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1606.7 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 32.3 g
- Koolhydraten
- 25.4 g
- Vetten
- 16.4 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 2971.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de beldroegas com queijo fresco
50min
Xarém com atum fresco
40 Min
Gaspacho
10min
Caldeirada de peixe
45 min
Sopa do vidreiro
45 min
Sopa de segurelha
40 Min
Gaspacho
30min
Sopa de peixe alentejana
40 Min
Sopa de cação
40 Min
Ovas com alho e malagueta
35 min
Salada de ovas
40 Min
Sopa de beldroegas e tomate
50min