Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 postas de bacalhau demolhado (500 g aprox.)
- 30 g poejo cortados em pedaços
- 2 ovos
- Azeite q.b p/ pincelar
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 4 dentes de alho
- 50 g azeite, mais q.b. p/ regar e pincelar
- 1 c. chá de colorau
- 60 g farinha
- 1000 g água
- 1 pitada de sal
- 1 folha de louro, fresca
- 2 c. chá de vinagre (optioneel)
- 2 fatias de pão alentejano
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1606.7 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 32.3 g
- Koolhydraten
- 25.4 g
- Vetten
- 16.4 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 2971.1 mg
Alternatieve recepten
Sopa de cação
40min
Esparregado
20 min
Favas guisadas
50min
Caril de borrego
45min
Ervilhas com ovos escalfados
40min
Sopa de peixe alentejana
40min
Arroz de lingueirão
2h 35 min
Sopa de beldroegas com queijo fresco
50min
Ensopado de borrego
1h
Arroz de bacalhau
30min
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30min
Açorda alentejana de bacalhau
30min