Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g salsa
- 1200 g água
- 2 c. chá de sal
- 350 g massa pérola
- 100 g ervilhas descongeladas
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
- 150 g chouriço cortado em rodelas
- 150 g tomate-cereja cortado em metades
- 1 malagueta vermelha cortada em rodelas
- 200 g curgete cortada em palitos
- 1 c. chá de paprika
- 150 g queijo feta esfarelado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1981 kJ / 473.5 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 49.9 g
- Vetten
- 21.7 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 1331.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle com curgete e limão
45min
Salada mediterrânica
25min
Massa com bacon, ervilhas e manjericão
40min
Massa integral com presunto e feta
30min
Linguine com ervilhas e fiambre
35 Min
Massa com brócolos e queijo
50min
Linguine com delícias do mar e agrião
25min
Massa com frango e abóbora
45min
Massa da quinta
40min
Penne com atum
30min
Penne com molho de tomate e chouriço
25min
Esparguete com atum e molho arrabiata
40min