Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g queijo parmesão
- 1500 g água
- 1 c. chá de sal
- 500 g massa tipo linguine
- 30 g manteiga
- 80 g chalota
- 2 dentes de alho
- 1 pé de estragão, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- 1 c. chá de mostarda de Dijon
- 150 g crème fraîche
- 250 g ervilhas descongeladas
- 1 limão, só a raspa
- 30 g limão, só o sumo
- 200 g fiambre cortado em tiras
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 592 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hambúrgueres de batata recheados com queijo e fiambre
1h 10min
Laços com carne picada e linguiça
45min
Massa com salmão e azeite de hortelã
40min
Salada de arroz e atum com molho de iogurte
30min
Noodles com ervilhas e chouriço
40min
Chicken à la King
40min
Massa com bacon, ervilhas e manjericão
40min
Orzo com atum, ervilhas tortas e molho de manjericão
45min
Massa integral com presunto e feta
30min
Massa com chouriço e feta
35min
Risoto de maçã com fiambre
30min
Penne com atum
30min