Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g pão alentejano cortado em pedaços pequenos
- 1500 g água
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 200 g espargos verdes cortados em pedaços
- 3 dentes de alho
- 20 g coentros
- 50 g azeite
- 2 ovos batidos
- 1 laranja cortada em rodelas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1456.6 kJ / 348.2 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 46.9 g
- Vetten
- 13.1 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 845.9 mg
Alternatieve recepten
Lasanha de cogumelos, espinafres e tomate
1h 10min
Lombos de bacalhau com molho verde
40min
Frango Tikka Masala com massa
45min
Strogonoff de cogumelos e jaca
35min
Strudel de maçã
3h 20 min
Batata-doce com molho de legumes e massa gratinada
2h
Tarte de espinafres, cogumelos e batata-doce
1h 50min
Waffles de milho e molho de carne picante
45min
Bolo das 7 rosas
1h 45min
Torta de presunto e requeijão
2 Std. 10 Min
Pad thai de abóbora
40min
Vazia no forno com molho picante
4h 20 min