Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g costela de borrego, cortada em pedaços pequenos
- 150 g vinho branco
- 1 c. sopa de pimentão doce
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 200 g cebola
- 2 dentes de alho
- 3 pés de salsa, mais q.b. p/ polvilhar
- 40 g azeite
- 150 g polpa de tomate
- 1 folha de louro
- 1 caldo de carne em cubos
- 100 g água
- Piripíri q.b.
- 6 fatias de pão
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2857.6 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 53.8 g
- Verzadigd vet
- 21.5 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 698.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensopado de cabrito
40min
Guisado de borrego
13h
Argolas salgadas
Geen beoordelingen
Pernil de porco com cebola em molho de Vinho do Porto
1 Std.
Sopa simples de marisco
45min
Favas guisadas
50 Min
Borrego à moda de Alpiarça
25 Std.
Borrego guisado com batatinha nova
55 Min
Fricassé de polvo
55 Min
Ensopado de borrego
1 Std.
Pipis
1 Std.
Trutas recheadas à moda de Bragança
Geen beoordelingen