Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g costela de borrego, cortada em pedaços pequenos
- 150 g vinho branco
- 1 c. sopa de pimentão doce
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 200 g cebola
- 2 dentes de alho
- 3 pés de salsa, mais q.b. p/ polvilhar
- 40 g azeite
- 150 g polpa de tomate
- 1 folha de louro
- 1 caldo de carne em cubos
- 100 g água
- Piripíri q.b.
- 6 fatias de pão
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2857.6 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 53.8 g
- Verzadigd vet
- 21.5 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 698.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensopado de cabrito
40min
Favas com chouriço
45 min
Guisado de borrego
13h
Favas guisadas
50 min
Favas guisadas
50 min
Peru de Natal
1h 30min
Feijoada de chocos
45 min
Bochechas de porco
9h 10min
Ensopado de borrego
1h
Bochechas de porco lento
16h
Burras em vinho tinto
12u. 55min
Feijoada de porco com feijão-preto
12h 50min