Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g miúdos de borrego, cortados em pedaços
- 160 g vinho tinto
- 3 dentes de alho
- ½ malagueta vermelha s/ sementes
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 2 folhas de louro
- 20 g salsa
- 40 g azeite
- 80 g cebola
- ½ c. chá de cominhos
- 900 g água
- 300 g arroz agulha
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1578.7 kJ / 377.3 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 43.4 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 474.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coelho à moda de Trás-os-Montes
55 Min
Bolo de banana sem glúten
1h 20min
Carne de porco assada com legumes e Minestrone
1 Std.
Massa de frango com cebola, salada quente de legumes e bolo de chocolate a vapor
1h 5min
Empadão da consoada
1 Std.
Costeletas de borrego com molho cremoso
Pas d’évaluation
Tagliatelle com fricassé de bivalves
55 Min
Perna de borrego assada com batatas e molho de hortelã
3h
Pernas de frango com favas e molho de tomate
1h 45min
Caracóis
1 Std. 30 Min
Lombo de porco com molho de chalota e vinho do Porto e batata-doce assada - TM6
1 Std. 40 Min
Pudim de ovos
45min