Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g miúdos de borrego, cortados em pedaços
- 160 g vinho tinto
- 3 dentes de alho
- ½ malagueta vermelha s/ sementes
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 2 folhas de louro
- 20 g salsa
- 40 g azeite
- 80 g cebola
- ½ c. chá de cominhos
- 900 g água
- 300 g arroz agulha
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1578.7 kJ / 377.3 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 43.4 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 474.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pudim de ovos
45 min
Vitela asiática com grão e cuscuz
9h 20min
Salsichas frescas com batata
35 min
Feijão-branco em molho de tomate, bacalhau a vapor e custard de laranja
55min
Costeletas de borrego com molho cremoso
Geen beoordelingen
Tarte de sardinha em conserva
45 min
Salteado de vitela com ananás e especiarias
8h 30min
Frango picante com batatas e molho de coentros
4óra 30p
Perna de borrego assada com batatas e molho de hortelã
3h
Caldeirada de polvo
1u.
Coxas de frango com puré de cenoura
8j 45 menit
Jardineira de frango
35 min