Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g miúdos de borrego, cortados em pedaços
- 160 g vinho tinto
- 3 dentes de alho
- ½ malagueta vermelha s/ sementes
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 2 folhas de louro
- 20 g salsa
- 40 g azeite
- 80 g cebola
- ½ c. chá de cominhos
- 900 g água
- 300 g arroz agulha
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1578.7 kJ / 377.3 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 43.4 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 474.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz de cenoura
30min
Massada de peixe
55min
Empadão de lulas
1 godz. 25 min
Feijoada de polvo
1u. 30min
Guisado de bacalhau à Italiana com batata a vapor
50min
Caldeirada de cação
45min
Chocos com ervilhas e batata-doce
45min
Fricassé de polvo
55min
Guisado de peixe e marisco
55min
Feijoada à marinheiro
1h
Codornizes à serra do Montejunto
12h 50min
Peras em geleia de limão
1h