Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Legumes
- 1000 g água
- 100 g espinafres
- 100 g cenoura cortada em pedaços
Massa fresca de beterraba
- 2 ovos
- 1 c. sopa de azeite
- 100 g beterraba cozida cortada em pedaços
- 300 g farinha de trigo, mais q.b. p/ polvilhar
Massa fresca de espinafres
- 2 ovos
- 1 c. sopa de azeite
- 300 g farinha de trigo, mais q.b. p/ polvilhar
Massa fresca de cenoura
- 3 ovos
- 1 c. sopa de azeite
- 5 g açafrão
- 300 g farinha de trigo, mais q.b. p/ polvilhar
Pescada
- 50 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 2 dentes de alho
- 250 g medalhões de pescada cortada em pedaços
- 250 g tamboril cortado em pedaços
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 200 g queijo ricota
- Água q.b. p/ cozer a massa
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 5683.8 kJ / 1358.5 kcal
- Eiwitten
- 61.1 g
- Koolhydraten
- 181 g
- Vetten
- 40.7 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 8.1 g
- Natrium
- 1440.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Amêijoas com pescada, camarão e molho de coentros
3h
Estufado de peixe com especiarias
2h
Soufflé de caramelo
1 godz. 5 min
Esparguete preto com fricassé de alcachofra
35 min
Coelhinhos da Páscoa de creme de limão e bolacha
40 min
Robalo a vapor com molho de lima
35 min
Pudim de peixe-espada preto
40 min
Coelho à moda do mediterrâneo
1 godz. 15 min
Coelho com feijoca e arroz
1 godz. 10 min
Esparguete Sichuan
50 min
Pescada com legumes ao vapor
50 min
Coelho estufado com esparguete
9 godz.