Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinada
- 4 dentes de alho
- 4 c. sopa de vinagre
- 2 c. sopa de sal
- 1 limão cortado em quatro
- 3 ramos de alecrim, só as folhas
- 200 g vinho branco
- 1 perna de peru c/ pele (3000 g aprox.)
Crosta de salsa
- 130 g sobras de pão cortado em pedaços
- 2 claras de ovo
- 2 dentes de alho
- 20 g salsa
- 5 fatias de bacon
Puré de maçã
- 1000 g maçã reineta descascada, s/ caroços e cortada em pedaços
- 1 pau de canela
Molho
- 30 g mel
- 30 g vinagre de vinho branco
- 2 c. chá de mostarda
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3241.5 kJ / 774.7 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 35.9 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 2676.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Borrego mediterrânico
10 Std.
Lombinho de borrego com crosta de ervas e puré de beterraba
1 Std. 25 Min
Esparregado
20 Min
Papelotes de pescada com legumes verdes
30 Min
Migas de broa com bacalhau
30 Min
Perna de borrego com crosta de ervas e puré de couve-flor e pera
2 godz. 5 min
Tarte de peixe e coentros com queijo da Ilha
50 Min
Pato recheado acompanhado de puré de castanhas e maçã
3 Std. 30 Min
Embrulhos de couve com bacalhau
2h
Ganso de vitela com molho béarnaise e esparregado de nabiças
1 Std.
Cabrito no forno com migas de espargos
10 godz. 5 min
Bacalhau no forno com esparregado de brócolos
1h 35min