Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di lievito di birra fresco
- 140 g di latte
- 60 g di zucchero
- 200 - 220 g di farina tipo 00
- 200 g di farina manitoba
- 2 uova medie
- 80 g di burro, 40 g a tocchetti e 40 g fuso
- 250 g di confettura di albicocche
- 20 g di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1821 kJ / 435.2 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Treccia alla cannella
3 Std. 10 Min
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30 min
Laugenbrötchen (Panini di Heidi)
4h 30min
Torta russa di Verona
2 godz.
Salsa bolzanina
15 min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4 Std. 20 Min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 godz. 10 min
Strangolapreti alla trentina
4 godz.
Spatzle con salmone e zafferano
40 min
Buchteln alla confettura di prugne
4h 10min
Treccia molisana pasquale
4h 30min