Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Canederli
- 60 g di burro a pezzi
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di farina di semola di grano duro
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 2 uova
- 20 albicocche piccole
- 10 zollette di zucchero
Terminare la preparazione
- 120 g di burro a pezzi
- 180 g di germe di grano
- 50 g di zucchero
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2125 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 54.1 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Risotto al Teroldego
40 min
Spatzle di cavoletti con speck
1h
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchi con la "fioreta"
30 min
Tortel di patate
40 min
Salsa bolzanina
15 Min
Strangolapreti alla trentina
4h
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1h 10min
Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)
1 Std. 30 Min
Gnocchi di patate crude e pane
40 min
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min