Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Canederli
- 60 g di burro a pezzi
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di farina di semola di grano duro
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 2 uova
- 20 albicocche piccole
- 10 zollette di zucchero
Terminare la preparazione
- 120 g di burro a pezzi
- 180 g di germe di grano
- 50 g di zucchero
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2125 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 54.1 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Buchteln
4h
Kaiserschmarren
50min
Salsa olandese
30min
Frittelline all'aglio selvatico con crema alle erbe
40min
Fritole veneziane
2u. 40min
Salsa bolzanina
15min
Composta di pomodori e capperi
1h
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1h 10min
Contorno di asparagi bianchi con salsa olandese allo yogurt
45min
Gnocchi de' susini
1h
Kaiserschmarrn (pancake dolci con uvetta)
35 Min
Gnocchi con la "fioreta"
30min