Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Canederli
- 60 g di burro a pezzi
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di farina di semola di grano duro
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 2 uova
- 20 albicocche piccole
- 10 zollette di zucchero
Terminare la preparazione
- 120 g di burro a pezzi
- 180 g di germe di grano
- 50 g di zucchero
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2125 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 54.1 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30min
Buchteln
4h
Zelten
2h 55 min
Quiche ai formaggi con composta di fichi (senza zuccheri aggiunti)
Geen beoordelingen
Menu: Zuppa di topinambur, filetto di manzo alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
Geen beoordelingen
Salsa al cren
120h 10min
Sciroppo di mirtilli
24h 15min
Trifle alle fragole
5h 30min
Quiche al mascarpone e pomodori
1h 30min
Frittaten-Suppe (Zuppa di frittata in brodo)
50min
Salsa bolzanina
15min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1h 10min