Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Canederli
- 60 g di burro a pezzi
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di farina di semola di grano duro
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 2 uova
- 20 albicocche piccole
- 10 zollette di zucchero
Terminare la preparazione
- 120 g di burro a pezzi
- 180 g di germe di grano
- 50 g di zucchero
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2125 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 54.1 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittaten-Suppe (Zuppa di frittata in brodo)
50 min
Kaiserschmarrn (pancake dolci con uvetta)
35 min
Gnocchetti di ricotta al tartufo
50 min
Kartoffelsalat
50 min
Malfatti bergamaschi
40 min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1h 10min
Strauben
40 min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10min
Asparagi e patate con salsa olandese
50 min
Gnocchi de' susini
1 godz.
Limonata ai frutti di bosco
1 godz.
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30 min