Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mousse
- 2 - 3 cucchiaini di olio di oliva
- 100 g di zucchero
- 125 g di panna vegetale fredda
- 250 g di yogurt naturale
- 4 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e ben strizzata
- ½ limone, il succo spremuto fresco
Salsa
- 1 scatola di albicocche sciroppate, ben sgocciolate
- 30 g di zucchero
- frutta mista fresca
- 12 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1468 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 47.5 g
- Vetten
- 17.7 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Panna cotta
6h 30min
Semifreddo mandorlato
8h 20min
Crema inglese
15min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Mousse di cioccolato profumata all'arancia e cannella
2 Std. 20 Min
Crema di ricotta e pistacchi
15min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Mousse di ricotta all'arancia
15min
Mousse allo yogurt
2 Std. 40 Min
Crema al mango (di Luca Montersino)
30 Min
Salsa inglese al ribes
20min
Crumble con biscotti secchi, pere e caramello
1 Std.