Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 120 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di spinaci freschi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cipolla in quarti (100 g circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- farina tipo 00 q.b.
Terminare la preparazione
- 40 g di burro
- 1 cucchiaio di semi di papavero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2052.8 kJ / 490.7 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 44.3 g
- Vetten
- 26.5 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.
Kaiserschmarren
50 Min
Spatzle agli spinaci
1 Std.
Gnocchi con la "fioreta"
30 Min
Spatzle con salmone e zafferano
40min
Salsa bolzanina
15min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1 Std. 30 Min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1h 10min
Gnocchi di patate crude e pane
40min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 Min
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40min