Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)

Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)

4.5 6 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 30min
6 porzioni

Ingrediënten

Ripieno
  • 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 500 g di spinaci freschi
  • 1 cipolla in quarti (100 g circa)
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di ricotta fresca sgocciolata dal siero
Pasta fresca
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 3 uova
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
  • 40 g di burro
  • 1 cucchiaio di semi di papavero

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 23 g
Calorieën 2052.8 kJ / 490.7 kcal
Vetten 26.5 g
Vezels 3.3 g
Koolhydraten 44.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...