Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 uova
- 60 g di farina tipo 00
- 120 g di latte
- 2 cucchiaino di sale
- 100 g di cipolla a metà
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 100 g di sedano rapa a pezzi
- 100 g di porro ad anelli
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ gambo di sedano a pezzi
- 2 foglie foglie di alloro secche
- 5 grani di pepe nero
- 1200 g di acqua
- olio extravergine di oliva q.b.
- ½ mazzetto erba cipollina fresca, tritata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 739 kJ / 176.5 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 18.6 g
- Vetten
- 8.5 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 1064.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tacchino ripieno con confettura di fichi e verdure
5h
Bistecca di manzo con burro alle erbe, patate al rosmarino e broccoli
45 Min
Dahl di lenticchie, spinaci e cipollotto
40 Min
Strangolapreti alla trentina
4h
Pollo in salsa di sesamo, riso e verdure
40 Min
Spatzel con straccetti di tacchino in salsa cremosa
45 Min
Lasagne alle lenticchie
1 Std. 15 Min
Bircher müesli
8 Std. 10 Min
Riso basmati con gamberi speziati
40 Min
Kaiserschmarrn (pancake dolci con uvetta)
35 Min
Zuppa di cipolle di Cannara
1 Std.
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30 Min