Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 uova
- 60 g di farina tipo 00
- 120 g di latte
- 2 cucchiaino di sale
- 100 g di cipolla a metà
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 100 g di sedano rapa a pezzi
- 100 g di porro ad anelli
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ gambo di sedano a pezzi
- 2 foglie foglie di alloro secche
- 5 grani di pepe nero
- 1200 g di acqua
- olio extravergine di oliva q.b.
- ½ mazzetto erba cipollina fresca, tritata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 739 kJ / 176.5 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 18.6 g
- Vetten
- 8.5 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 1064.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30min
Knodel di spinaci in salsa di pomodoro
1小时
Canederli al formaggio
1小时
Risotto agli asparagi bianchi con uovo grattugiato
40min
Zuppa di noodles con mazzancolle
30min
Goulash di manzo con canederli al vapore
1hod. 40min
Strangolapreti alla trentina
4u.
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 Std. 10 Min
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55min
Coleslaw
10min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 Std. 10 Min