Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 uova
- 60 g di farina tipo 00
- 120 g di latte
- 2 cucchiaino di sale
- 100 g di cipolla a metà
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 100 g di sedano rapa a pezzi
- 100 g di porro ad anelli
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ gambo di sedano a pezzi
- 2 foglie foglie di alloro secche
- 5 grani di pepe nero
- 1200 g di acqua
- olio extravergine di oliva q.b.
- ½ mazzetto erba cipollina fresca, tritata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 739 kJ / 176.5 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 18.6 g
- Vetten
- 8.5 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 1064.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10 min
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30min
Menù: Goulash di manzo con gnocchi di pane; mini cheesecake
2h
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55 min
Cornetti al formaggio
Geen beoordelingen
Insalata di barbabietola con rafano (TM6)
Geen beoordelingen
Goulash di manzo con canederli al vapore
1h 40min
Monte Cristo sandwich
4 Std. 30 Min
Gnocchetti verdi al profumo di menta
55 min
Strangolapreti alla trentina
4hod.
Knodel di spinaci in salsa di pomodoro
1h
Gnocchi de' susini
1h