Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di pane bianco, non completamente raffermo (di 1 giorno)
- 200 g di latte tiepido
- 50 g di cipolla bianca a pezzi
- 150 g di speck a cubetti o a fette
- 3 fili di erba cipollina fresca
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di burro
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 50 g di farina
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2918.3 kJ / 697.5 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 17.9 g
- Vezels
- 6.2 g
Alternatieve recepten
Spatzle alla barbabietola
30min
Frittaten-Suppe (Zuppa di frittata in brodo)
50min
Pudding di mais
1óra
Zuppa di baita
45 min
Pollo alla Marengo
1óra
Vellutata di mais
20 min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4 godz. 5 min
La bevanda dei maghi (alla maniera de Harry Potter e il prigioniero di Azkaban)
10 min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2h 40 min
Knödel
50min
Spatzle verdi alla carbonara
1óra
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10 min