Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di pane bianco, non completamente raffermo (di 1 giorno)
- 200 g di latte tiepido
- 50 g di cipolla bianca a pezzi
- 150 g di speck a cubetti o a fette
- 3 fili di erba cipollina fresca
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di burro
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 50 g di farina
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2918.3 kJ / 697.5 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 17.9 g
- Vezels
- 6.2 g
Alternatieve recepten
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchi alla romana
1u. 15min
Strangolapreti alla trentina
4h
Malfatti bergamaschi
40min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30 min
Double cheeseburger
3h 10min
Tirtlan
1h 30min
Knodel di spinaci in salsa di pomodoro
1h
Buchteln
4h
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Spatzle con burrata e carciofi
50min
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30 min