Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di lievito di birra fresco
- 350 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 300 g di farina di segale
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 1 cucchiaino di semi di finocchio
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- 1 pizzico di fieno greco
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1749 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 74.7 g
- Vetten
- 7.7 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bozza pratese
2 Std. 45 Min
Crumble mele, fragole e rabarbaro
1h
Pane all'orzo
2 Std. 45 Min
Spianata sarda
7 Std. 45 Min
Grissini di farro integrali
3h
Panini venostani
3h
Schiacciata di farro alla cipolla di Tropea
3h
Burro all'arancia
3h 30min
Panini al cumino
16h 30min
Maltagliati di grano saraceno con salsa alle noci
50min
Crumble di mele e grano saraceno
6h 20min
Roggenbrot (pane austriaco)
3h 30min