Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di lievito di birra fresco
- 350 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 300 g di farina di segale
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 1 cucchiaino di semi di finocchio
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- 1 pizzico di fieno greco
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1749 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 74.7 g
- Vetten
- 7.7 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza alla marinara
1h 35min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4 godz. 50 min
Filone saporito
5 Std. 20 Min
Pane sciapo umbro
14 Std.
Pane all'orzo
2 godz. 45 min
Gnocchi alle ortiche
1h 10min
Coppia ferrarese
1h
Sgonfiotti fritti
Geen beoordelingen
Club Sandwich al pane nero e speck con cavolo stufato
4h
Roggenbrot (pane austriaco)
3 Std. 30 Min
Polka (pane francese)
5 Std.
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min