Roggenbrot (pane austriaco)

Roggenbrot (pane austriaco)

4.8 24 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 30min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 300 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 150 g di farina tipo 0
  • 350 g di farina di segale
  • 15 g di sale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 10.4 g
Calorieën 1364 kJ / 326 kcal
Vetten 4.4 g
Vezels 5.4 g
Koolhydraten 61.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...