Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 0
- 350 g di farina di segale
- 15 g di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1364 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 61.2 g
- Vetten
- 4.4 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4 Std.
Pane di segale
3h 20 min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 godz. 40 min
Pane ebraico (Challah)
3h 30min
Panini di segale
12h
Pagnotte turche
2h 20 min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane dolce alla frutta
2óra 55p
Pani alla segale
2 godz. 40 min
Pane alla barbabietola con semi di papavero
5h
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min