Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 0
- 350 g di farina di segale
- 15 g di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1364 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 61.2 g
- Vetten
- 4.4 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4h
Pani alla segale
2 Std. 40 Min
Pane ai semi di lino
1h 30min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane di segale
3h 20min
Pane di avena con semi di zucca
3 Std. 50 Min
Pagnotte turche
2u. 20min
Pane alla barbabietola con semi di papavero
5h
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min
Pane di grano saraceno
2 godz. 35 min
Pane ai cereali con i semi
3h 10 min.