Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di formaggio stagionato (tipo provola o scamorza dolce, Asiago),a pezzi
- 60 - 90 g di foglie di aglio orsino
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di pane raffermo tostato, a dadini piccoli
- 3 uova
- 180 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 200 g di yogurt naturale
- 200 g di panna acida
- 10 - 20 g di burro
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 683 kJ / 163 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Leek and tattie soup
40 min
Zuppa di baita
45 min
Kartoffelsalat
50min
Salsa olandese
30 min
Capuns grigionesi
35min
Caldo poblano
35min
Smoothie Bowl fichi, ananas e banana
15min
Torta di limone destrutturata
40 min
Crêpes con finocchi e formaggio di capra
55min
Canederli alle albicocche
1 Std. 50 Min
Zuppa di avocado e pomodoro
40 min
Focacce di patata americana con trota affumicata
1h