Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di formaggio stagionato (tipo provola o scamorza dolce, Asiago),a pezzi
- 60 - 90 g di foglie di aglio orsino
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di pane raffermo tostato, a dadini piccoli
- 3 uova
- 180 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 200 g di yogurt naturale
- 200 g di panna acida
- 10 - 20 g di burro
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 683 kJ / 163 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pudding al cioccolato e semi di chia
25min
Formaggio indiano con crema di spinaci (Saag Paneer)
13h
Buchteln
4 Std.
Scones ai mirtilli con burro di noci e miele
30 Min
Mini cheesecake al mango
40 Min
Torta mostruosa
2 godz. 30 min
Curry vegetariano
35 Min
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
2 godz. 30 min
Gazpacho fragole e pomodoro
2 Std. 10 Min
La bevanda dei maghi (alla maniera de Harry Potter e il prigioniero di Azkaban)
10min
Budino di chia e mirtilli
40 Min
Gelatina di ribes
50 Min