Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di cipolla a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- 1000 g di patate a fette (4 mm circa)
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 20 g di salsa di senape
- 30 g di aceto di mele
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 999.9 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 9.3 g
- Vezels
- 4.1 g
Alternatieve recepten
Apple pie
1h 20min
Spatzle con salmone e zafferano
40 min.
Gulash tirolese
1óra 30p
Kaiserschmarren
50 Min
Spatzle agli spinaci
1h
Scones ai mirtilli con burro di noci e miele
30 min.
Maccheroni cheese
55 min.
Caesar salad
45 min.
Knodel
1h
Insalata nizzarda
40 min.
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1h
Leek and tattie soup
40 min.