Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 70 g di farina di segale
- 140 g di farina tipo 00
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 60 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di patate cotte, a tocchetti (vedere consigli)
- 250 g di ricotta ben scolata
- 1 cucchiaino raso di sale
- 5 g di erba cipollina fresca, tritata finemente
- olio di arachidi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 494.7 kJ / 118.3 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 285 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia
6 Std.
Frittaten-Suppe (Zuppa di frittata in brodo)
50 min
Tortel di patate
40 min
Strangolapreti alla trentina
4h
Canapè al prosciutto Serrano
40 min
Brownies alle noci
Geen beoordelingen
Chimichurri - salsa alle erbe argentina
3h 10min
Focaccia alle cipolle
2 Std. 40 Min
Gnocchi di patate crude e pane
40 min
Canederli alle albicocche
1 Std. 50 Min
Quesadillas
3 Std.
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30 min