Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 2 uova
- 125 g di burro a pezzi
- 300 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 200 g di confettura di albicocche
Copertura
- 200 g di mandorle pelate
- 200 g di nocciole sgusciate
- 130 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 175 g di burro a pezzi
Terminare la preparazione
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 724 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 14.2 g
- Vetten
- 11.4 g
- Verzadigd vet
- 23.9 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cookies alle noci e gocce di cioccolato
40min
Canestrelli salati al formaggio e frutta secca
1 Std. 30 Min
Brioche francese al burro
5u. 40min
Croque Madame
3 Std. 30 Min
Pudding alla zucca e pan brioche
2 Std. 30 Min
Torta fragole e Champagne
4 Std. 30 Min
Bauletto bicolore
6h 25min
Victoria sponge
1 Std. 30 Min
Crostata gelata di frutta
13u. 30min
Tagliatelle alle verdure con salsa alle arachidi (vegan)
30 Min
Muffin cheesecake al Varoma
40min
Risulegn (Biscotti mantovani al mais)
1h 35min