Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 2 uova
- 125 g di burro a pezzi
- 300 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 200 g di confettura di albicocche
Copertura
- 200 g di mandorle pelate
- 200 g di nocciole sgusciate
- 130 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 175 g di burro a pezzi
Terminare la preparazione
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 724 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 14.2 g
- Vetten
- 11.4 g
- Verzadigd vet
- 23.9 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mezzelune alle mandorle, noci e vaniglia
1 godz. 50 min
Chicchi di caffè
2óra 30p
Biscotti intrecciati (di Erica Liverani)
1h 20min
Salsa al cioccolato
20 min
Pasta Choux
2óra
Torta frangipane
1h 25min
Biscotti alle nocciole e fondente (senza lattosio)
35 min
Treccine alle nocciole
50min
Torta agli amaretti con cioccolato fondente al profumo di arancia
2óra
Torta morbida con frutta secca e cioccolato
1óra 15p
Brutti ma buoni di arachidi
3h 45min
Torta Susanna
2h 40 min