Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 20 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
Bagno di bicarbonato
- 40 g di bicarbonato di sodio
- sale grosso, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 716 kJ / 171.1 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 0.4 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 395.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crescentine modenesi
11h
Pizzette
3h 40min
Pai Bao (pane asiatico)
5h 30min
Treccia al latte
2h 30 min
Treccia di pane alle olive
5h 30min
Buchteln alla confettura di prugne
4 Std. 10 Min
Buchteln
4h
Panini ai semi al Varoma
2h 30 min
Bretzel (di Luca Montersino)
3h
Panini del venerdì santo (Hot cross buns)
4h
Pane dolce per la colazione
1h 30min
Panini al latte e cioccolato
3h