Laugenbrötchen (Panini di Heidi)

Laugenbrötchen (Panini di Heidi)

3.4 27 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 4u. 30min
10 pezzi

Ingrediënten

Impasto
  • 300 g di acqua
  • 10 g zucchero
  • 20 g di lievito di birra fresco
  • 500 g di farina tipo 00
  • 10 g di sale
Bagno di bicarbonato
  • 40 g di bicarbonato di sodio
  • sale grosso a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Natrium 395.4 mg
Eiwitten 5.7 g
Calorieën 716 kJ / 171.1 kcal
Vetten 0.4 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 0.1 g
Koolhydraten 38.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...