Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 760 g di acqua
- 375 g di cipolle rosse, tagliate a metà in senso verticale
- 260 g di aceto di vino bianco
- 20 g di zucchero
- 10 g di sale
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 382.4 kJ / 91.4 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 0.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 1308.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle al ragù di coniglio
1 Std.
Baguette con ciccioli
5h
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2h 30 min
Spaghetti alla "carbonara sbagliata"
30 min
Carciofi alla romana
50 min
Brunch francese (Confettura di more, financier, frittata e croque monsieur)
1h 30 min
Chili con cervelat
1 Std.
Cipolle sottaceto (TM6)
45 Min
Frozen yogurt al tè verde e mango
8j 20 menit
Cipollata (focaccia con cipolle)
3h 30min
Mozzarella stick
30 min
Roastbeef speziato con purè di pomodori secchi e salsa al vino rosso
14 godz. 30 min