Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 albumi
- 30 g di burro
- 200 g di farina tipo 00
- 250 g di latte intero
- 3 tuorli
- 30 g di grappa
- olio di arachidi
- zucchero a velo
- confettura di mirtilli
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1600.8 kJ / 382.5 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 53.9 g
- Vetten
- 12.6 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 82.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30 min
Strangolapreti alla trentina
4 godz.
Bretzel
16h 30min
Canederli allo speck
2 godz. 40 min
Goulash di manzo con canederli al vapore
1h 40min
Buchteln
4 godz.
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 godz. 10 min
Salsa bolzanina
15 Min
Torta russa di Verona
2h
Strüdel di mele (Apfelstrudel)
1 godz. 30 min
Tortel di patate
40min
Crespelle ai funghi
1 godz. 30 min