Panna cotta con coulis di albicocche

Panna cotta con coulis di albicocche

4.7 30 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 6u. 15min
10 pezzi

Ingrediënten

Panna cotta
  • 750 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 100 g di latte intero
  • 100 g zucchero
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 15 g di gelatina in fogli ammollata in 75 g di acqua fredda e strizzata
Coulis di albicocche
  • 250 g di albicocche a pezzi
  • 60 g di acqua
  • 10 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 120 g zucchero (vedere consigli)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Natrium 30.8 mg
Eiwitten 2.4 g
Calorieën 1333 kJ / 318.6 kcal
Vetten 22.9 g
Vezels 0.4 g
Verzadigd vet 13.3 g
Koolhydraten 27.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...