Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panna cotta
- 750 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di latte intero
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 15 g di gelatina in fogli, ammollata in 75 g di acqua fredda e strizzata
Coulis di albicocche
- 250 g di albicocche a pezzi
- 60 g di acqua
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 120 g di zucchero (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1333 kJ / 318.6 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 27.6 g
- Vetten
- 22.9 g
- Verzadigd vet
- 13.3 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 30.8 mg
Alternatieve recepten
Tiramisù allo zabaione
7h
Coulis di fragole
20 min
Cheesecake monoporzione al limone con coulis di lamponi
2hod. 30min
Semifreddo albicocche e amaretti
6h 30min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5 Std. 30 Min
Panna cotta (per 2 persone)
5 Std. 30 Min
Tartare di branzino con coulis ai frutti di bosco
30 min
Caramelle ricotta e pere in salsa di speck
1hod. 30min
Zabaione con crumble di frutta secca
1hod.
Panna cotta con salsa al caramello
6sa 20 dk
Spumoso alla ricotta con salsa alle fragole
20 min
Salsa alla vaniglia (crema inglese)
15 min