Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aroma
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
Poolish
- 15 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina manitoba
- 100 g di acqua
Primo impasto
- 1 uovo
- 200 g di farina tipo 00
- 120 g di zucchero
- 65 g di burro a tocchetti
Secondo impasto
- 1 uovo
- 40 g di zucchero
- 100 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a tocchetti
- latte q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 6645 kJ / 1588 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 238.9 g
- Vetten
- 64.2 g
- Verzadigd vet
- 36 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 81.2 mg
Alternatieve recepten
Gubana
3h 45min
Trecce dolci
4h
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7h
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min
Frittelle di mele e arancia
1 Std. 5 Min
Pane al latte con semi di papavero
1h 40min
Panino ai semi di papavero (per 1 persona)
3 Std.
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4h 20min
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55min
Pane alla ricotta
3 Std.
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Minestrone d'orzo
1h