Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aroma
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
Poolish
- 15 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina manitoba
- 100 g di acqua
Primo impasto
- 1 uovo
- 200 g di farina tipo 00
- 120 g di zucchero
- 65 g di burro a tocchetti
Secondo impasto
- 1 uovo
- 40 g di zucchero
- 100 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a tocchetti
- latte q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 6645 kJ / 1588 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 238.9 g
- Vetten
- 64.2 g
- Verzadigd vet
- 36 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 81.2 mg
Alternatieve recepten
Risotto con lo sclopit
40 Min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1 Std. 30 Min
Frittelle all’uvetta
30 Min
Goulash di manzo con canederli al vapore
1 Std. 40 Min
Fritole veneziane
2h 40min
Salsa bolzanina
15 Min
Gulash tirolese
1 Std. 30 Min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 Std. 10 Min
Frittelle di ricotta e zafferano (Arrobiolus sarde)
1 Std. 15 Min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7h
Gubana
3h 45min
Pane alla zucca con uvetta
19 Std.