Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 80 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 170 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di farina di mandorle
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 30 g di cioccolato fondente (55% di cacao)
- 250 g di zucchero
- 160 g di tuorli a temperatura ambiente
- 180 g di albumi a temperatura ambiente
- 1 pizzico di sale
Farcitura
- 300 - 350 g di confettura di albicocche biologica
Copertura
- 300 g di cioccolato fondente (55% di cacao)
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
-
50
g di miele
of 50 g di sciroppo di glucosio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2314 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 68.1 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta ai frutti esotici
8h 10min
Crumble di mele e ciliegie
1u.
Crema pasticcera
15min
Panna cotta
6 godz. 30 min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7h
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Crostata meringata all'arancia
30min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11 Std.
Glassa al cioccolato
20min
Torta Sacher
3h 30min