Apparaten en accessoires
Pan brioche allo yogurt
Voorbereiding. 25min
Totaal 5u. 15min
10 porzioni
Ingrediënten
-
130 g di latte
-
110 g di yogurt naturale non dolcificato
-
50 g di miele
-
20 g di lievito di birra fresco
-
250 g di farina manitoba
-
280 g di farina tipo 00 + q.b.
-
20 g olio extravergine di oliva + q.b.
-
2 uova medie
-
1 pizzico di sale
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
9 g
Calorieën
1058 kJ /
253 kcal
Vetten
5 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
46 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pane e panini
61 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Fiocchi
7 Std. 30 Min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4 Std. 20 Min
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Pan brioche integrale
21 Std. 45 Min
Treccine al kefir
7 Std. 30 Min
Pan Brioche
8 Std.
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3 Std. 10 Min
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7 Std.
Bauletto bicolore
6 Std. 25 Min
Pancarrè
5 Std.
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Brioche morbide molisane
7 Std.