Apparaten en accessoires
Pan brioche allo yogurt
Voorbereiding. 25min
Totaal 5u. 15min
10 porzioni
Ingrediënten
-
130 g di latte
-
110 g di yogurt naturale non dolcificato
-
50 g di miele
-
20 g di lievito di birra fresco
-
250 g di farina manitoba
-
280 g di farina tipo 00 + q.b.
-
20 g olio extravergine di oliva + q.b.
-
2 uova medie
-
1 pizzico di sale
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
9 g
Calorieën
1058 kJ /
253 kcal
Vetten
5 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
46 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pane e panini
61 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Pane al latte con semi di papavero
1u. 40min
Pan brioche integrale
21u. 45min
Pan Brioche
8u.
Fiocchi
7u. 30min
Treccia molisana pasquale
4u. 30min
Treccine al kefir
7u. 30min
Panini al latte
4u. 50min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4u. 20min
Brioche morbide molisane
7u.
Grissini con esubero di lievito madre
5u. 5min
Fette biscottate
5u. 50min
Pagnotta di farro e semi di zucca
4u.